Üdvözöllek a weboldalamon!

//Üdvözöllek a weboldalamon!

Üdvözöllek a weboldalamon!

Ha ide tévedtél, vagy nagyon is jól ismered mit csinálok, vagy még csak most ismerkedsz velem. Paplovag vagyok és igyekszem a lehető legtöbb tartalmat adni nektek arról amit a legjobban szeretek: A számítógépes játékokról.
Heti négy fix időpontban élő adással várlak téged a TWITCH csatornámon, sőt a facebook oldalamon sokszor nyereményjátékokkal is találkozhatsz.
2014 októberében kezdtem el a videózást, de rájöttem nem ad elég visszajelzést, nem elég emberközeli ahhoz, hogy hosszú távon élvezettel csináljam, így átváltottam arra, amit úgy éreztem emberközelibb, az interaktív élő adásokra, amit 3 évig a Youtube csatornámra streameltem, majd úgy döntöttem a Twitch-re költözöm. Youtube-on visszanézhetőek az élő adások és vágott, igényes tartalmakkal töltöm meg. Unboxing, Tech review és scriptelt videók.
Rengeteg végigjátszás, hülyéskedés található a csatornámon. A horrortól kezdve a Shooterekig majdnem mindennel szívesen játszom és ezidáig egy összetartó, kellemes közösséget sikerült összebarkácsolnom a csatornán. Remélem, ha ezt olvasod te is egyike leszel, vagy már vagy most is azoknak akikkel együtt nevetünk, sírunk és lepődünk meg minden újdonságon.
Ahhoz, hogy jobban áttekinthetőbb legyen az úgymond munkásságom úgy döntöttem elindítom ezt az oldalt, ahol igényesebben tudom tálalni neked azt, amit eddig csináltam. Sok olyan videóm van ami már elsüpped a többi között és ez kiváló lehetőség arra, hogy a jó szórakozás, igényesen lehessen tálalva.
Bármilyen kérdésetek van ne habozzatok feltenni 🙂 várom sörecettel.By | 2018-10-15T05:52:42+00:00 június 4th, 2015|Egyéb| Üdvözöllek a weboldalamon! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author:

Megy az élő adás!
Jelenleg nem streamelek!